Elke dag is een VIP dag in Knokke-Heist

VIP & B2B arrangementen

Met de nieuwe Quan garden art bereiden onze chefs dagelijks verse gerechten. Uiteraard kunt u kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. En natuurlijk... zijn er ook desserts!!
GATSBY'S DRUGSTORE

Silver VIP

De Silver VIP formule bevat een Copperhead welkomstcocktail, een hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch), een glas wijn bij het hoofdgerecht, een drankje tijdens de pauze, een programma en een goodiebag. Prijzen vanaf 119 euro (excl. Eventbrite-kosten).
GATSBY'S DRUGSTORE

Gold VIP

De Gold VIP formule bevat een Copperhead welkomstcocktail, finger food hapjes, een hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch), twee glazen wijn bij het hoofdgerecht, dessert en een drankje tijdens de pauze, een programma en een goodiebag. Prijzen vanaf 139 euro (excl. Eventbrite-kosten).
GATSBY'S DRUGSTORE

Champagne VIP

De Champagne VIP formule bevat een fles Pommery champagne per 2 personen, finger food hapjes, een hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch), dessert en een drankje tijdens de pauze, een programma en een goodiebag. Prijzen vanaf 169 euro (excl. Eventbrite-kosten).
GATSBY'S DRUGSTORE

VIP op maat

Mr Gatsby houdt ervan om out of the box te denken en als u dat ook doet, staat ons B2B team u graag bij om uw avond onvergetelijk te maken voor u en uw gasten.
GET IN TOUCH

Show time

Woensdag - zondag
20 uur

Dinner Time

Woensdag - zondag
VANAF 18u30
GATSBY'S DRUGSTORE

Reserveer vandaag nog

Zorg ervoor dat u dit niet mist en boek vandaag nog uw arrangement!
SHOW DATES